این سیستم وظیفه تامین سوخت توربین را دارد که از واحد ۱۲۲ ( FULE GAS ) گاز HP با فشار ۲۳٫۵ bar فرستاده می شود که پس از عبور از SDV 0032 وارد ۲ عدد اسکرابر می شود که وظیفه فیلتر کردن گاز و گرفتن مایعات احتمالی را دارند که همیشه یکی در سرویس و دیگری استندبای است که اگر یکی اختلاف فشارش به ۱٫۵ bar برسد دیگری را در سرویس قرار می دهیم . روی هر کدام از آنها یک PSV قرار دارد که اگر فشار گاز به ۳۱ bar  برسد مسیر را باز کرده و به فلر می دهد و فشار اضافی را کنترل می کند .

گاز پس از عبور از اسکرابر اسکید ها وارد هیتر می شود که وظیفه گرم کردن گاز ورودی جهت احتراق بهتر را به عهده دارد که دما را باید روی ۵۰ C  برساند . پس از عبور گاز از هیتر وارد هدر می شود که روی هدر هم یک PSV قرار دارد که روی ۳۱ bar  وارد عمل می شود چون گاز پس از گرم شدن امکان افزایش فشار را دارد .

یک ترانسمیتر فشار و یک ترانسمیتر دما و یک ترانسمیتر فلو هم داریم که اگر فشار یا فلو و یا دما پایین باشد اجازه استارت را به ما نمی دهد .

گاز پس از عبور از هدر از یک استراینر می گذرد که ذرات احتمالی همراه با گاز را بگیرد . گاز باید حداقل ۱۷٫۵ bar به حداکثر ۲۴٫۵ bar فشار داشته باشد ، در غیر این صورت آلارم فشار پایین و فشار بالا را داریم که اگر فشار پایین باشد سیستم اجازه استارت را به ما نمی دهد . گاز در ادامه از SRV (stop ratio valve ) می گذرد که وظیفه این ولو شکستن فشار تا حدود ۱۶ bar است که روی ولو بعد فشار زیادی وارد نشود و دقیق تر بتواند کنترل را انجام دهد و وظیفه دیگر این ولو هم این است که در زمان شات دان سریع و بلا فاصله بسته می شود که مسیر گاز به سمت کامباسشن چمبر قطع گردد و یک لاین هم قبل از این ولو قرار دارد که به سمت فلر می رود که ولو هم بنام ( warm up valve ) روی آن قرار دارد که در زمان استارت گازهایی که از هیتر می آیند را فلر می کند تا به دمای مورد نظر جهت احتراق برسد و بعد از رسیدن دما به حد معمول این ولو می بندد و مسیر SRV باز می شود در ادامه مسیر SRV یک لاین کوچک داریم که در زمان شات دان گازهای بین SRV و GCV را به فضای آزاد هدایت می کند . بعد از این لاین GCV ( gas control valve ) قرار دارد و وظیفه کنترل مقدار گاز ورودی به محفظه احتراق را به عهده دارد که دستور خود را از FSR (fule strock refrenc ) می گیرد و نوع این ولو هم گلاب ولو می باشد .

FSR  یک سیستم کنترل سوخت است که از یک سری آیتم ها که در نظر می گیرد و محسباتی را انجام می دهد یک ست پوینت را انتخاب می کند و به GCV می دهد که آن مقدار برابر با باز بودن GCV می باشد . عواملی نظیر دما ، فشار ، فلو ، دور ، نوع کنترل و نوع مرحله حرکت توربین جزء آیتم های مذکور می باشند .

    turbin     مجموعه کامل اموزش مبدل های حرارتی   مجموعه کامل اموزش پمپ ها   مجموعه کامل اموزش بویلرها   مجموعه کامل اموزش شیرهای صنعتی   مجموعه کامل اموزش کوره های صنعتی   compresor_recip   مجموعه کامل اموزش کمپرسور گریز از مرکز   دانلود نرم افزار های اموزشی مهندسی گوشی موبایل اندروید    
  • pic1 عنوان : سيستم سوخت رساني توربین گازی
  • pic3 منبع : simulearn.ir
نویسنده : Admin

مرجع شبیه سازی مهندسی شیمی (Simulearn.ir) با بیش از 5 سال سابقه و دارا بودن دو تیم شبیه سازی هایسیس و یک تیم شبیه سازی اسپن با افتخار اماده انجام پروژه های شبیه سازی در بخش صنعتی و دانشگاهی ( دانشجویی ) و همچنین پاسخگویی به سوالات شما و ارائه اموزش های شبیه سازی به روش نوین و آموزش تجهیزات صنعتی می باشد --------------------------- ارتباط از طریق ایمیل project.simulearn@gmail.com --------- اکانت (ای دی ) تلگرام جهت درخواست شبیه سازی و پشتیبانی : Telegram.me/ProjectSimulearn ----------------- کانال رسمی ما در تلگرام جهت دریافت جدیدترین فایل های شبیه سازی و اموزشی Telegram.me/Simulearn -----

مشاهده همه نوشته ها

نوشته های مرتبط

ارسال یک پاسخ

نام * تارنما

لطفا پاسخ سوال را بفرمایید *

عضویت در خبرنامه

عضویت در خبرنامه مرجع شبیه سازی مهندسی شیمی Simulearn.ir

جهت عضویت در خبرنامه ایمیل خود را وارد کنید

با عضویت در خبرنامه جدیدترین آموزش ها ، مقالات ، خبرها و تخفیفات را درایمیل خود دریافت کنید 

انجام پروژه شبیه سازی

   شبیه سازی هایسیس مهندسی شیمی request

کاملترین مجموعه آموزش تجهیزات صنعتی

    اموزش تجهیزات صنعتی مصاحبه استخدامی مهندسی شیمی مکانیک

آموزش های تصویری فارسی هایسیس

اموزش تصویری فارسی یادگیری قدم به قدم هایسیس hysys

اپلیکیشن های آموزشی اندروید

اپلیکیشن های موبایل اندروید آموزش مهندسی android

دانلود رایگان ویدئوهای آموزشی

  دانلود رایگان مجموعه کامل ویدئوهای اموزشی تجهیزات صنعتی

دریافت پروژه های دانشجویی

  پروژه رایگان شبیه سازی دانشجویی مهندسی شیمی HYSYS