:Fire  Water  Unit(سیستم اب اتشنشانی )

هدف از طراحی واحد آتش نشانی ، تأمین آب آتش نشانی موردنیاز در کلیه واحدها به وسیله شبکه آب آتش نشانی در فشار و دبی معین می باشد.تانک آب آتش نشانی به ظرفیت m312000 و از نوع سقف ثابت میباشد که قادر است به مدت ۶ ساعت در حالت ماکزیمم مصرف آب مورد نیاز را تأمین کند. آب ورودی به تانک مستقیماً از واحد شیرین سازی آب (۱۲۶) گرفته می شود و همچنین در ورودی تانک مواد ضد باکتری (Bioside) جهت جلوگیری از رشد جلبکها به آب تزریق می شود.
شبکه آب آتش نشانی به صورت زیرزمینی تمامی قسمتهای پالایشگاه را پوشش  میدهد. این شبکه باید دائماً تحت فشاری در حدود Bar13 باشدکه این فشار به وسیله دو عدد پمپ جوکی (Jokey.Pump) تأمین می شود که یکی از پمپها همواره درسرویس و دیگری به صورت آماده (Stand By) می باشد.
پمپهای اصلی واحد ۱۳۰ عبارتند از:
۱٫پمپ الکتریکی
۲٫دو پمپ دیزلی در مواقع عادی جوکی پمپ ها فشار شبکه را تأمین می کنند و در صورت استفاده از آب به منظور اطفاء حریق و کاهش فشارخط تا حدود Bar 8 ، پمپهای اصلی به ترتیب فوق استارت شده و آب موردنیاز را تأمین میکنند.
کلیه پمپهای الکتریکی واحد ۱۳۰ علاوه بر استفاده از برق اصلی به شبکه برق اضطراری نیز متصل میباشند و سوخت پمپهای دیزلی نیز از تانک ذخیره ونیز واحد ۱۳۱ تأمین می شود. جنس خطوط شبکه آتش نشانی از نوع GRP بوده که مقاومت بیشتری در برابر خوردگی دارند و می توانند فشاری درحدود Bar 15 راتحمل کنند.
جهت توزیع آب از شیرهای پروانه ای ودروازه ای در مکانهای مشخص استفاده شده است. تجهیزات آتش نشانی که بر حسب نیاز در واحد های مختلف روی شبکه آب آتش نشانی قرار گرفته اند عبارتند از:
۱٫ Hydrants          ۲٫Monitors          ۳٫Deluge systems

Deluge systems :
سیستم Fire ring ها که به صورت اتوماتیک عمل می کنند و آب را به برج و یا درام می رسانند به این طریق عمل می کنند که در آنها به موازی لاین آب یک لاین هوا نیز نصب کرده اند و در روی آن حباب های مخصوصی بنام Fusible Plugs   وجود دارد که به محض آنکه حرارت به آنها برسد شکسته شده و فشار هوای داخل لاین متصل به سیستم Deluge را آزاد کرده و این سیستم عمل کرده و شیر آب را باز میکند و آب دقیقا به همان محل از Deluge Spray Tube به برج پاشیده می شود و در ضمن این عمل یک سیگنال به اتاق کنترل می فرستد مبنی بر اینکه کدام سیستم عمل کرده است.
کلیه آتش سوزیها به استثنا انفجارات در مراحل اولیه کوچک و محدود می باشند و با گذشت زمان گسترش پیدا کرده و با آتش سوزی های مهیب , صدمات و زیانهای شدید مالی و جانی منتهی می گردد کانون بروز آتش سوزی در همه جا هست و محل و زمان مشخص برای بروز اینگونه آتش سوزی ها وجودندارد . لذا باید از آشکار سازها Detector کمک گرفت در دزیر به معرفی چند نمونه از آنها که در سایت وجود دارند می پردازیم :
همانطور که می دانیم آشکار سازها وسایلی هستند که در بین دستگاههای صنعتی نصب شده و بر حسب نوع آن وقوع آتش سوزی را اعلام می دارند و همه آنها به اتاق کنترل متصل می باشند وانواع آنها عبارتند از :
Gas Detector  : این آشکار ساز حساس به بوی گاز طبیعی ویا سایر گاز هایی که در آن دستگاه جریان تنظیم می شوند .
Smoke Detector : این آشکار سازها بوسیله دود یا گازهای احتراق فعال می شوند .
Flameble Detector : این نوع آشکار سازها نسبت به اشعه مادون قرمز و یا ماورا بنفش حساسیت دارند که امواج اشعه نوری باعث ایجاد اختلال در حرکت آنها شده و تعادل آنها را به هم زده و در نتیجه مدار مربوطه قطع شده و آشکارساز فعال می شود.
Heat Detector  :این آشکارساز ها دارای دو محفظه می باشند که به حرارت حساس بوده و بر اثر جذب حرارت در محفظه اول ایجاد و باعث برقرارشدن مدار گشته و آشکارساز فعال میشود.

    turbin     مجموعه کامل اموزش مبدل های حرارتی   مجموعه کامل اموزش پمپ ها   مجموعه کامل اموزش بویلرها   مجموعه کامل اموزش شیرهای صنعتی   مجموعه کامل اموزش کوره های صنعتی   compresor_recip   مجموعه کامل اموزش کمپرسور گریز از مرکز   دانلود نرم افزار های اموزشی مهندسی گوشی موبایل اندروید    
نویسنده : Admin

مرجع شبیه سازی مهندسی شیمی (Simulearn.ir) با بیش از 5 سال سابقه و دارا بودن دو تیم شبیه سازی هایسیس و یک تیم شبیه سازی اسپن با افتخار اماده انجام پروژه های شبیه سازی در بخش صنعتی و دانشگاهی ( دانشجویی ) و همچنین پاسخگویی به سوالات شما و ارائه اموزش های شبیه سازی به روش نوین و آموزش تجهیزات صنعتی می باشد --------------------------- ارتباط از طریق ایمیل project.simulearn@gmail.com --------- اکانت (ای دی ) تلگرام جهت درخواست شبیه سازی و پشتیبانی : Telegram.me/ProjectSimulearn ----------------- کانال رسمی ما در تلگرام جهت دریافت جدیدترین فایل های شبیه سازی و اموزشی Telegram.me/Simulearn -----

مشاهده همه نوشته ها

نوشته های مرتبط

ارسال یک پاسخ

نام * تارنما

لطفا پاسخ سوال را بفرمایید *

عضویت در خبرنامه

عضویت در خبرنامه مرجع شبیه سازی مهندسی شیمی Simulearn.ir

جهت عضویت در خبرنامه ایمیل خود را وارد کنید

با عضویت در خبرنامه جدیدترین آموزش ها ، مقالات ، خبرها و تخفیفات را درایمیل خود دریافت کنید 

انجام پروژه شبیه سازی

   شبیه سازی هایسیس مهندسی شیمی request

کاملترین مجموعه آموزش تجهیزات صنعتی

    اموزش تجهیزات صنعتی مصاحبه استخدامی مهندسی شیمی مکانیک

آموزش های تصویری فارسی هایسیس

اموزش تصویری فارسی یادگیری قدم به قدم هایسیس hysys

اپلیکیشن های آموزشی اندروید

اپلیکیشن های موبایل اندروید آموزش مهندسی android

دانلود رایگان ویدئوهای آموزشی

  دانلود رایگان مجموعه کامل ویدئوهای اموزشی تجهیزات صنعتی

دریافت پروژه های دانشجویی

  پروژه رایگان شبیه سازی دانشجویی مهندسی شیمی HYSYS